WATERDICHT BOUWEN ÉN WARME KOFFIE?

Genieten van warme koffie na het aanbrengen van 100% betrouwbare waterkeringen als Combi-lood of Polylood? Doe dan mee met onze speciale actie:

Bestel minstens 100 meter aan Vilton Combi-lood, Vilton Polylood, Vilton Polylood PP of (Poly)loodloketten t.w.v. € 2.500,-* en ontvang een GRATIS Contigo® thermosbeker t.w.v. € 35,-.

Dus ga bij waterdicht bouwen op zeker en ontvang de Vilton thermosbeker!

Thermosbeker
De Contigo thermosbeker is water- en luchtdicht én van de hoogste kwaliteit, net als de waterkerende producten van Vilton.

Contigo-waterkering

Download de folder of bestel nu!
Bent u benieuwd naar de waterkerende productsystemen van Vilton en wilt u weten waarom u voor deze materialen moet kiezen? Download dan nu de folder  ‘Waterdicht met Vilton’. Of bel ons op 088 88 77 122 om direct uw order te bestellen.

Zorgeloos bouwen met Vilton
Betrouwbare waterkeringen laten aanbrengen? Vilton denkt graag met u mee over de juiste waterkering, zowel bij het ontwerp als in een latere fase in de bouw. Na advies en levering blijft onze technisch adviseur nauw betrokken bij uw bouwproject. Zo vertelt hij met een ingebruiknametraining uw personeel precies waar ze bij het aanbrengen van de waterkerende materialen op moeten letten. En ook daarna zal hij regelmatig tijdens de bouw de voortgang en de kwaliteit van het aanbrengen blijven controleren. Want waterdicht bouwen moet in één keer goed gebeuren.

Zo houdt u samen met Vilton het binnendringende water buiten de deur.

*Deze actie loopt vanaf week 38 en eindigt op 1 november 2020.

 

Download hier de Folder